Útravaló sütik könyv

Az adószám megadása kötelező magyar adóalanyok esetében, ezért amennyiben rendelkezik adószámmal, azt kötelező megadni a számlázási adatoknál.

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék Összeg
Útravaló sütik e-book (4 fejezet)  × 1 1.290 Ft
Részösszeg 1.290 Ft
Összeg 1.290 Ft
  • Biztonságos fizetés a Paylike szolgáltatón keresztül Paylike

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Ti írtátok a könyvről

Kedves Erika! Annyira ötletes, hogy a sütemények a mese szereplői! Nekem, mint pedagógusnak és nagymamának nagyon tetszett! Egy szuper hétvégi program lehet a meseolvasás, beszélgetés, sütés. Én vevő leszek a könyvedre.
Virág Zoltánné
Virág Zoltánné
Először is gratulálni szeretnék a remek hangulatért, melyet teremtesz a történetekben. Csupa öröm volt és izgalom minden perc az olvasás közben.Külön "díjat" érdemel az én szememben az, hogy olyan témák köré fonódnak ezek a történetek, melyek megfoghatatlanok és ezek által a gyerekek személyisége, erkölcsi tudata is fejleszthető.
Gergely Apollónia
Gergely Apollónia​
Kedves Erika! Imádtam én is és a lányaim is! A nyelvezete, a grafikák, a történet üzenete, mind célba találtak! Gratulálok, alig várjuk, hogy megvehessük a könyvet!
Szutor Kata
Szutor Kata​
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...