Mesetábor – ahol a mesék életre kelnek!

Sziasztok, nagy örömmel osztom meg veletek, hogy idén nyáron én is részt veszek a Mesetáborban, amelyet Pécsen rendezünk meg 2024. július 29. és augusztus 2. között, 6-13 éves gyerekek számára.

Ez a tábor egy igazán különleges hely, ahol a mesék életre kelnek, és a gyerekek is részesei lehetnek ezeknek a varázslatos történeteknek. A tábor célja, hogy fejlesszük a gyerekek fantáziáját és kreativitását, miközben szórakoztató és izgalmas programokat kínálunk számukra.

A tábor ideje alatt sok mesével készülök nektek, és izgatottan várom, hogy együtt játszhassunk és alkothassunk. Lesznek mesejátékok, kreatív foglalkozások, és sok más érdekes program, amelyeket kifejezetten a mesék világához igazítunk. Szeretném, ha minden gyerek úgy érezné, hogy a mesék világába csöppent, ahol bármi megtörténhet.

Az én meséim, az Útravaló sütik és a Mobil-mesék, különlegesek, mert a mai gyerekek mindennapjait dolgozzák fel, modern köntösbe öltöztetve a hagyományos történeteket. Ezek a mesék nemcsak szórakoztatnak, hanem fontos tanulságokat is hordoznak, és szeretném, ha a gyerekek is megismernék ezeket az értékeket.

A táborban nagy hangsúlyt fektetünk a közösségépítésre is. A gyerekek csapatokban dolgoznak majd, és együtt oldanak meg feladatokat, ami segít abban, hogy új barátságok szülessenek. Az esti tábortüzek, közös éneklések és mesemondások pedig felejthetetlen élményeket nyújtanak mindenkinek.

Jelentkezési határidő: 2024. július 15.

Ajándékozzátok meg gyermekeiteket egy felejthetetlen nyári táborral, ahol én is ott leszek, és együtt merülhetünk el a mesék varázslatos világában!

Ajándék

5+1 INGYENES mesekaland Tudatos Szülőknek!

.

Add meg az email címedet, és kezdődjön a kaland!

Fejleszd gyermeked kreatív zsenijét!