Mobilmesék – öntsünk tiszta vizet a pohárba!!!

A napokban érkezett egy email a postafiókomba.

Olyan levelet kaptam egy előolvasótól, ami bevallom elsőre nagyon felháborított. Kemény, és elég durva hangnemben megírt sorokat olvashattam. Háromszor is neki kellett futnom, hogy tényleg jól olvasom -e a leírtakat.

Harmadszorra sem változott….. ugyanaz maradt, mint először. 😀

Nem válaszoltam rögtön (még jó 🙃). Hagytam, hogy kicsit ülepedjen bennem az első sokk, a vérnyomásom, az élmény és a tanulság.

Meg kell, hogy veregessem a vállam, hogy erre képes voltam. 👏Mindezek után egy óriási felismerés érkezett. Ma már hálás vagyok a levél írójának, mivel megértette velem, hogy a kapott előolvasói részekben bizony akadt hiba. Nem tudtam egészen pontosan átadni az üzenetemet, ezért érkezett meg egészen más formációban a túloldalon.

…és képzeljétek mi történt ezután (nem hiszek a véletlenekben) összetalálkoztam egy szakemberrel: Timár Borbálával, aki médiatudatosság-szakértő. Az Ő segítségével átvilágítottuk az összes mesét.

Elégedettséggel és hálával tölt el, hogy kijavította azokat a részeket, ami főként a szülői szerep segítését szolgálja a mobiltelefonok használata kapcsán.Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba! 🙂 A Mobilmesék küldetése a megfelelő, FELELŐS telefonhasználat segítése mesékkel. Tehát SZÓ SINCS arról, hogy a telefonokat likvidálni kellene, vagy teljesen kiiktatni az életünkből. Szeretném megmutatni, hogy a telefon egy eszköz, ami hasznos, de ugyanakkor veszélyforrásai is vannak bőven. Nem mindegy, hogy MIRE, MENNYIT és HOGYAN használja a gyermek.Neked szülőnek, egy olyan eszköz lesz ez a könyv, ami támogatást, segítséget nyújt egyes életszerű helyzetekben, hogy miként viszonyulj a gyermeked megfelelő mobilhasználatához. A gyermeked számára szeretném, ha sok felismerést, beszélgetési lehetőséget, megelőzést, megoldást eredményeznének a meséim.

Még nem olvastál bele a Mobilmesékbe? Ide kattintva megteheted!

Ajándék

5+1 INGYENES mesekaland Tudatos Szülőknek!

.

Add meg az email címedet, és kezdődjön a kaland!

Fejleszd gyermeked kreatív zsenijét!