Akció!

“Én mesém” mesekártya

5.490 Ft 4.990 Ft

A 60 darab kártya, amelyben egy 8 mesehős, 8 ellenfél, 8 helyszín, 8 varázseszköz 8 segítő és 20 fordulat kártya szerepel! Ezekkel a kártyákkal máris indulhat a saját vagy a közös mesealkotás!

Cikkszám: emm-01 Kategória:

Leírás

Az alkotás öröme

Mi az “Én mesém” mesekártya története…

Teljes lázban szoktam égni, amikor alkotok. Elevenséggel, erővel, izgalommal tölt el minden perce, minden szelete és részlete, amíg elkészül egy újabb alkotás.

A mesék világában minden megtörténhet, mert a képzelet és a fantázia határtalan. A mesekártyák segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a bennünk lévő meséket megalkothassuk, miközben fejlődik a szókincs, a kreativitás, a kifejező képesség és az érzelmi intelligencia.
Egyszer volt, hol nem volt…..húzz a pakliból és mesélj, ötletelj, szárnyalj szabadon!
Történetmesélős, vicces, fordulatos, szórakoztató kártyajáték az egész családnak VAGY ? akik rajonganak a mesék világáért
A mesélés az együttlétet, a közösség élményét adja.

Az “Én mesém” mesekártya

Az “Én mesém” mesekártya, egy olyan játék, amiben a fantázia és a képzelet szárnyalása a cél. A mesekártyák segítségével alkosd meg a saját meséidet! A csomag összesen 40 darab mesei elemeket tartalmazó kártyából és 20 darab fordulatkártyából áll. A kártyák elemei elsősorban a varázs, – illetve tündérmesékhez kapcsolódó mesei elemeket tartalmazzák. A csomag 5 kategóriára osztható: mesehősök, ellenfelek, helyszínek, varázseszközök, segítők. Egy-egy kategóriába 8 db kártya tartozik. A kártyák hátlapján lévő motívumok segítik megkülönböztetni a csoportokat.

  • mesehősök: királylány, királyfi, öreg király, csizmadia, öreg halász, disznópásztor, vándor, aranyhajú lány
  • ellenfelek: egyfejű sárkány, hétfejű sárkány, gonosz mostoha, óriás, boszorkány, ördög, farkas, varázsló
  • helyszínek: kastély, torony, kút, boszorkány tanya, aranyhíd, utolsó szoba, sötét erdő, hármas útelágazás
  • varázseszközök: kard, síp, fésű, köpeny, élet vize, parázs, hétmérföldes csizma, gyűrű
  • segítők: bölcs öreg, tündér, dajka, aranymadár, táltos, griffmadár, vadász, törpe

A fordulatkártyák színesítik a játékot! A történetmesélés közben bármikor adhatsz a játékostársadnak egy fordulatkártyát, amivel még izgalmasabbá és fordulatosabbá válhat a meseszövés. Ha szeretnéd te is kipróbálni az “Én mesém” történet mesélést, töltsd le a próbakártyákat!