Önismereti kártyacsomag

A gyermekek mentális egészségéért

Bátorító, megerősítő, motiváló gondolatok, üzenetek a 6–12 éves korosztály mentális egészségét érintő kérdésekre.
Ez a kártyacsomag segíthet a gyerekeknek felismerni és megérteni saját érzelmeiket, növelve ezzel önbizalmukat és önértékelésüket. Emellett javíthatja a kommunikációs és problémamegoldó készségeiket, elősegítve a lelki egészségüket és a társas kapcsolataikat.

A gyermekeink lelkének fontossága

Szülőként mindannyian azt szeretnénk, hogy gyermekünk boldog, kiegyensúlyozott és vidám legyen. Ehhez a legtöbbet azzal tehetjük, ha szeretjük és elfogadjuk őt. Ha pedig elveszettnek érzi magát, megpróbálunk neki segíteni. Azonban nem mindig könnyű hozzá kapcsolódni és megértetni magunkat vele; ez érzékenységet, türelmet és időt igényel. Nem elég, ha mi ki tudunk lépni a mindennapok forgatagából, gyermekünket is el kell vezetnünk a digitális világ útvesztőiből.
Ehhez nyújt játékos segítséget a „Kicsik vagyunk, nagy lélekkel” kártyacsomag.

Gyerekek nyelvén íródott

Öt hiteles szakember gyűjtötte össze és fogalmazta meg a kicsik nyelvén a legfontosabb üzeneteiket, és gondolataikat, amelyek bátorítást, erőforrást, útmutatást jelenthetnek a mindennapokban.

Önismereti-kártyacsomag 01

Beszélgetésindító

A kártyalapokról leolvasható gondolatok, feladatleírások leginkább rajtkövek, amelyekről el lehet rugaszkodni, beszélgetésindítók, amelyek közelebb visznek a többiek és önmagunk megértéséhez, támasztékok, amelyeknek nekidőlhetünk egy félelemmel vagy fájdalommal szembesülve.

Játékmenet

Ez a kártyacsomag nem szakkönyv, nem elmélet, hanem igazi, örömteli játék.
A gyermek egyedül is kiemelhet időnként egy-egy lapot, elgondolkozhat az üzeneteken, új perspektívából tekinthet rá helyzetekre, előrevivő kihívásokkal erősítheti magát. Ugyanezt megteheti egy nagyobb testvérrel vagy szülővel is.

Mit ad számodra ez a kártyacsomag?

A kártyacsomag megalkotója és szerzői

Pauer Krisztina

a Lélek Koffein alapítója,Kártyacsomag megalkotója, önismereti tréner, coach

Czirják Erika

meseíró, fejlesztőpedagógus, alkotó-fejlesztő meseterapeuta

Farkasházi Réka

színésznő, énekesnő, drámapedagógus

Petőh Orsolya

pszichológus, Kölyök Szerviz és az Anya szerviz projektek megálmodója

Beszédes Henrietta

gyereknevelési specialista, Boldog Gyerek projekt alapítója, műsorvezető, producer

Bánhidi Dóra

Jógakaland Iskola
alapítója

Nagyon sokszínű

Feljöttek a gyerekkori emlékeim, amikor még hangkazettákon hallgattam a meséket, és élveztem, ahogy én képzelem el a történéseket, ahelyett, hogy filmen látom a történteket. Úgy gondolom nagyon sokszínű a felhasználhatósága, akár gyerekekkel, akár baráti társaságban, tréningen, vagy coachingban, mindenhol megállja a helyét.
Lena Menzel
Coach

Szerelem volt, első játékra.

A kártyák segítségével együtt álmodozhatunk és alkothatunk, ami emlékezetes élményeket teremt a családban. Személyes tapasztalatok alapján sokat játszom a kártyákkal a 8 éves kislányommal, és azt látom, hogy nemcsak szórakoztatja, hanem fejleszti is őt. Czirják Erika mesekártyái egy valódi kincs minden szülő és gyermek számára, akik szeretnék felfedezni és megosztani a mesék varázslatos világát. Szívből, lélekből ajánlom. Erre a játékra nincsen szó...vagyis van, de azt már a játék alatt a képzeletedre bízom! ❤️
Pauer Krisztina
a Lélek Koffein alapítója, önismereti tréner, coach

Nagyon inspiráló

Köszönjük a lehetőséget, nagy élmény volt a kártyákkal mesélni. Egyrészt gyönyörűek a rajzok, másrészt nagyon vicces volt, ahogy közösen alakítottuk a történeteket, hallgatni kislánykám furmányos gondolatait. Tudtad, hogy ha egerek rágják meg a hétmérföldes csizmát, akkor csak egy aranyhajú királylány aranyhajával lehet megvarrni, hogy újra lehessen árkon-bokron közlekedni vele? A legnagyobb előnye a játéknak számomra az, hogy együtt voltunk kislánykámmal, és hallhattam a tüneményes gondolatait és fogalmazását.
Tokody Klára
Tokody Klára
édesanya, meseíró

Rendeld meg az Önismereti kártyacsomagot

5 × 10 gondolat, 50 kártyán – egy pakli, amely a kicsik mentális egészségéhez adhat adut a kezünkbe. Van kedved a gyermekeddel és érte játszani?

Az Önismereti kártyacsomag ára  10.500.- Ft!

Ajándék

5+1 INGYENES mesekaland Tudatos Szülőknek!

.

Add meg az email címedet, és kezdődjön a kaland!

Fejleszd gyermeked kreatív zsenijét!